thjeshtëzim

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

THJESHTËZIM m.

  • Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve THJESHTËZOJ, THJESHTËZOHET. Thjeshtëzimi i kontradiktave. Ra në thjeshtëzime. Ngatërron thjeshtësinë me thjeshtëzimin.