thithëlopë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

THITHËLOPË f. zool.

  • Një lloj bretkose e madhe, me lëkurë të gjelbër e tërë rrudha, e cila jeton në ujë vetëm gjatë kohës së shumëzimit dhe për të cilën besohej se i ngjitej lopës në sisë e ia thithte qumështin.