thermë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

THERMË f.

  • Dhembje që të sëmbon a të shpon si thikë në një pjesë të trupit. Ka një thermë në kryqet dhe në gjethe të mprehta si gjemba që të shpojnë.