Jump to content

thellinë

Nga Wiktionary

THELLINË f.

  • 1. Thellësirë.
  • 2. Pellg mjaft i thellë që krijohet nga mbyllja e plotë a e pjesshme e një përroi dhe që shërben për të ujitur.