thartim

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

THARTIM m.

  • 1. Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve THARTOJ, THARTOHEM. Thartimi i verës (i qumështit). Ndalon thartimin.
  • 2. Tharti.