thanukël

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

THANUKËL f. bot.

  • Dru a shkurre që i ngjan thanës, me gjethe vezake, të lëmuara nga sipër dhe me push poshtë, që bën kokrra të zeza e të hidhura si të shtogut, të cilat nuk hahen; thanë e egër.