thërrokore

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

THËRROKORE f. bot.

  • Shkurre e ulët helmuese, me shumë degë, me lëkurë të murrme, me gjethe vezake të qëndrueshme, me lule të bardha e me erë të këndshme, që çel në maj dhe bën kokrra të kuqe e me lëng; xerxele, bar thëllëze.