thërrmim

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

THËRRMIM m.

  • Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve THËRRMOJ, THËRRMOHET. Thërrmim i trashë. Thërrmim fizik. Thërrmim i bukës (i djathit, i biskotave). Thërrmimi i tokës (i plisave, i dheut, i shkëmbinjve).