tetar

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

TETAR m. usht.

  • 1. Ushtar i dalluar, që ndihmonte nënoficerin në detyrat e tij dhe që mbante në supore një shirit të posaçëm.
  • 2. Grada më e ulët, e cila i jepet atij që komandon një skuadër; ushtari me këtë gradë.