termite

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

TERMITE f. vet. zool.

  • Miza të mëdha si milingona, me trupin të mbuluar me një cipë, që rrojnë bashkë në vende të nxehta dhe ndërtojnë fole zakonisht nëpër drurë. Termitet e mëdha. Fole termitesh.