teptisje

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

TEPTISJE f. bised.

  • Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve TEPTIS, TEPTISEM. Teptisje lotësh. Teptisje ndjenjash.