tendosje

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

TENDOSJE f.

  • Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve TENDOS, TENDOSEM. Tendosja e telit. Tendosja e plotë e forcave.