teletis

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

TELETIS kal.

  • 1. I vë tela nuses, nis e stolis nusen me tela.
  • 2. Zbukuroj dikë, i vë të bardhë e të kuq dhe e stolis me xhingla.