telekomanduar

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

TELEKOMANDUAR mb. spec.

  • Që drejtohet a komandohet nga larg me anë të mjeteve dhe të aparaturave të posaçme, me anë të sinjaleve të caktuara etj. Elektrovinç i telekomanduar. Predhë (raketë) e telekomanduar.