telefonist

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

TELEFONIST m.

  • 1. Ai që punon në një central telefonik, ai që bën ndërlidhjen telefonike.
  • 2. usht. Ai që shtrin linjat e telefonit dhe vendos ndërlidhjen telefonike. Skuadra e telefonistëve.