telëzues

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

TELËZUES mb.

  • 1. Që telëzon, që shërben për të bërë telëzimin. Makinë telëzuese.
  • 2. përd. em. Punëtor që bën telëzimin me makinë. Petëzuesit dhe telëzuesit.