tejpjekje

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

TEJPJEKJE f.

  • Veprimi dhe gjendja sipas kuptimit të foljes TEJPIQET. Tejpjekja e domateve. Tejpjekja e grurit.