tejduket

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

TEJDUKET vetv.

  • Duket mes për mes diçkaje, shihet dhe kur është prapa një sendi tjetër. Përmes reve tejduket dielli. Tejduket përmes tylit.