tasqebap

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

TASQEBAP m. gjell.

  • Gjellë me copa të vogla mishi, që zihen në lëngun e tyre dhe me pak qepë e salcë; gjellë e tillë sa nxë një pjatë. Tasqebap viçi. Porositën dy tasqebap.