tarafllëk

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

TARAFLLËK m. bised.

  • Miqësi e sëmurë, përkrahja e tarafit me vend e pa vend dhe për çdo gjë, ruajtja e tarafeve, mbajtja e farefisit, e miqve a e shokëve me hatër. Luftoi (goditi, kritikoi) tarafllëkun. E bëri për tarafllëk. Punonte me tarafllëqe.