tambura

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

TAMBURA f.

  • Vegël muzikore me tre tela me kasë të vogël dhe me bisht të gjatë. Bjeri tamburasë! Me daulle, me zurna, me buzuk, me tambura. kr. pop.