talure

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

TALURE f.

  • Pjatë e madhe dhe e përfushtë; çanak i madh, i cekët e me grykë shumë të gjerë. Talure e argjendtë. Talure balte (bakri). Një talure me qumësht (me gjellë).