tallabak

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

TALLABAK m.

  • 1. Ledh që mbetet nëpër ara e fusha pas vërshimit të lumit dhe që me kohë thahet e ngjishet shumë.
  • 2. përd. mb. I thatë, i ngjeshur (për tokën).