tajgë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

TAJGË f. gjeogr.

  • Brez pyjesh të dendur me drunj halorë, që shtrihet në veri të Amerikës, të Evropës dhe të Azisë, poshtë zonës së tundrës.