tafta

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

TAFTA f.

  • Pëlhurë e mëndafshtë, me faqe të ndritshme, që është punuar dendur dhe rri si e ngrirë. Fustan taftaje. Veshur me tafta.