tëhollës

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

TËHOLLËS m.

  • Shkop i gjatë, i rrumbullakët dhe i lëmuar, që përdoret për të holluar petët e byrekut, të bakllavasë etj.; petës. Hollojnë me tëhollës.