syzoj

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SYZOJ kal.

  • 1. E nxjerr para syve të një tjetri për të provuar vërtetësinë e asaj që thotë, e ballafaqoj me dikë.
  • 2. Dalloj dhe përcaktoj atë që është më kryesore. E syzoi mirë punën.