syshkruar

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SYSHKRUAR mb. poet.

  • Që i ka sytë ngjyrë qielli dhe me disa pikla; që i ka sytë shumë të bukur. Vajzë syshkruar.