symbyllazi

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SYMBYLLAZI ndajf.

  • 1. shih SYMBYLLAS.
  • 2. Luaj symbyllazi; luaj së bashku me fëmijë të tjerë, ndër të cilët njëri mbyll sytë dhe duhet të gjejë të tjerët që janë fshehur; luaj symbyllthi, luaj kukafshehtas.