sylesh

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SYLESH mb.

  • 1. Që nuk e vë re dhe nuk e kupton mirë çfarë bëhet rreth tij, që mashtrohet lehtë dhe nuk e dallon mikun nga armiku. Njeri sylesh.
  • 2. Përd. em. sipas kuptimit të mbiemrit. E mori për sylesh. Armiku përfiton nga syleshët.