sylarush

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SYLARUSH mb.

  • 1. Që i ka sytë me ngjyrë të çelët dhe me disa pikla me të errëta. Vajzë sylarushe.
  • 2. si. em. ~E, ~JA f. ~E, ~ET poet. Vajzë me sy të shkruar. Qesh e fol, moj sylarushe kr. pop.