syka

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SYKA m. bot.

  • Bimë barishtore e helmët, që rritet në livadhe e pyje, me gjethe të vogla të rrumbullakëta dhe me lule ngjyrë trëndafili a vjollce në trajtë ylli.