syhaptësi

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SYHAPTËSI f.

  • Vëmendje e madhe dhe kujdes për t'u ruajtur nga një rrezik e për të mos u kapur në befasi, të qenët syhapët; vigjilencë.