suvatoj

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SUVATOJ kal.

  • 1. I vë murit ose tavanit shtresën e suvasë dhe e fërkoj për ta lëmuar; i jap suva. Suvaton murin (tavanin).