suva

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SUVA f.

  • Shtresa prej llaçi që i vihet përsipër murit dhe tavanit. Suva e njomë. Suva e trashë (e hollë). Llaç për suva. I hodhi (i vuri) suvanë. Lëmoi suvanë. Ra suvaja e tavanit.