surle

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SURLE f.

  • Vegël muzikore popullore me frymë, si fyell i ngushtë në krye dhe që zgjerohet nga gryka. I bie surles. Valle e shoqëruar me surle e lodër.