sumbullare

Nga Wiktionary

SUMBULLARE f. bot.

  • Bimë barishtore kacavarëse me gjethe të ashpra në trajtë zemre, që bën kokrra si boça pishe me fara, të cilat përdoren për t'i dhënë birrës shijen dhe erën e veçantë; kulpër e butë.