suksesshëm

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SUKSESSHËM mb.

  • Që del me përfundim të mirë, që ka sukses. Punë e suksesshme. Zhvillimi i suksesshëm i artit (i krijimtarisë). Veprimet e befasishme dhe të suksesshme.