sugjestionohem

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SUGJESTIONOHEM vetv.

  • 1. I nënshtrohem ndikimit të vullnetit të një tjetri dhe mendoj ose veproj sipas dëshirës së tij. Sugjestionohen njerëzit me sistem nervor të dobët. Sugjestionohet si fëmijë.
  • 2. Pës. e SUGJESTIONOJ.