sugjestionimi

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SUGJESTIONIMI m.

  • 1. vet. nj. Veprimi sipas kuptimeve të foljeve SUGJESTIONOJ, SUGJESTIONOHEM. Sugjestionimi i nxënësve nga mësuesi.
  • 2. Nënshtrimi para vullnetit të dikujt, mungesa e pavarësisë në mendime dhe në gjykime. Sugjestionimi te fëmijët.