stranicë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

STRANICË f. krahin.

  • 1. Secili nga dy drurët e gjatë të shtratit të qerres, ku ngulen hunjtë anësorë të qerres, përbrijëse.
  • 2. Secila nga dërrasat, që viheshin në varr sipër kufomës, para se kjo të mbulohej me dhe.
  • 3. Gur varri.