stolisur

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

STOLISUR mb.

  • I zbukuruar me stoli ose me gjëra të tjera. E nisur dhe e stolisur e veshur me rroba të reja dhe e lyer për t'u dukur më e bukur; iron. e zbukuruar në mënyrë të tepruar, e pispillosur.