stol

Nga Wiktionary

STOL m.

  • 1. Ndenjëse prej druri për një njeri, e ulët dhe pa shpinëz; fron, shkëmb. Stol me tri këmbë. U ul në stol.
  • 2. Ndenjëse e gjatë prej druri për disa veta. Stolat e lulishtes.