stilolaps

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search
Wikipedia ka një artikull për fjalën:

Shqip[redaktoni]

STILOLAPSI[redaktoni]

Stilolapsi

  1. Lloj lapsi që shkruan me bojë, i përbërë nga një gyp i hollë i mbushur me bojë të trashë dhe nga një majë prej metali; laps që shkruan si stilograf. Rezervë (zemër) stilolapsi. Shtyp sustën e stilolapsit. Shkruan me stilolaps.