stilograf

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

STILOGRAF m.

  • Mjet për të shkruar, i përbërë nga një gyp që mbushet me bojë dhe nga një majë pene prej metali, tek e cila boja shkon vetiu. Kapaku (këllëfi) i stilografit. Majë stilografi. Bojë stilografi. Shkruan me stilograf. Mbush stilografin.