stepje

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

STEPJE f.

  • Veprimi sipas kuptimeve të foljes STEPEM. Stepja përpara vështirësive. Një farë druajtjeje dhe stepjeje. Pa stepje dhe ngurrime.