stepë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

STEPË f. gjeogr.

  • Vend i gjerë fushor pa drurë, me bimësi të varfër barishtore dhe me klimë të thatë. Stepë e thatë. Stepat livadhore. Zona e stepave. Bimësia e stepave. Dhelpra e stepës.