stenë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

STENË f. krahin.

  • 1. Mur i hollë ndarës prej dërrasash a prej gardhi të ngjeshur me dhe, çatma; perde. E ndau me stenë.
  • 2. Shkëmb me zgavra të thella; shpellë anës lumit, e ngrënë nga uji. Rrinë (futen) nëpër stena.