stanar

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

STANAR m.

  • 1. Ai që përkujdeset për bagëtitë në stan dhe që punon bulmetin; bari i stanit. Bulmet stanarësh.
  • 2. vjet. Ai që ishte pronar i një stani.