stalaktit

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

STALAKTIT m.

  • Hell i gurtë, që varet nga kubeja e një shpelle dhe që është krijuar nga uji gëlqeror, i cili pikon poshtë. Stalaktitet e stalagmitet. Shpellë me stalaktite.